Susret Tegeltije i Rame uoči samita, razgovarano o aktuelnim temama

  • 10.06.2021. 10:41

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija i premijer Albanije Edi Rama razgovarali su danas o aktuelnim političkim i ekonomskim temama sa posebnim osvrtom na proces evropskih integracija, regionalne saradnje i unapređenje blateralne saradnje u oblastima od obostranog interesa.

Tegeltija, koji učestvuje na Samitu lidera zemalja zapadnog Balkana u Tirani, uoči ovog događaja održao je bilateralni sastanak sa Ramom.

Sagovornici su razmijenili mišljenja i o izazovima sa kojima se susreću zemlje zapadnog Balkana izazvanim pandemijom virusa korona, te zajednički ukazali na prednosti zajedničkog regionalnog tržišta kao nezaobilaznog faktora na putu ka EU.

Ovom prilikom je ocijenjeno da će budući zajednički projekti, posebno u oblasti povezanosti, značajno doprinijeti razvoju međusobne privredne saradnje, te olakšati promet ljudi i roba, saopšteno je iz Savjeta ministara.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.