Ležaljke od 10 do 20 evra

Smještaj u Tivtu duplo skuplji nego u Sutomoru: Plaže prepune

  • Извор: Б92
  • 09.09.2023. 06:00

Iako se prethodnih mjeseci moglo čuti dosta oprečnih informacija kad je letnja turistička sezona u susjednoj Crnoj Gori u pitanju, fotografije sa lica mjesta govore kako je primorje puno čak i u septembru.

Mnogi gađani Srbije su iskoristili lijepe sunčane dane, ali i za nijansu niže temperature od onih avgustovskih, da se odmore na moru. Cijene variraju od mjesta za koje se odlučite.

Zadrugarka molila Terzu za poljubac, on je ponizio!

Zadrugarka molila Terzu za poljubac, on je ponizio!

"Sa djevojkom sam otišao na more i riješili smo da obiđemo nekoliko mjesta. Prvo smo bili u Tivtu. Gdje se smještaj ne može naći ispod 30 evra, dok ležaljke koštaju kao da je jek sezone 20 evra. Zatim smo otišli ka Baru i smještaj pronašli u Sutomoru za 15 evra, a ležaljke za 10 evra. Takođe, cijene hrane i pića poprilično variraju. Ono što je poenta jeste da se za svačiji džep može pronaći aranžman u ličnoj režiji", rekao je za Rinu Jovan Nikolić iz Čačka.

Koala krijući jela sadnice eukaliptusa: Napravila štetu veću od 3.000 evra

Koala krijući jela sadnice eukaliptusa: Napravila štetu veću od 3.000 evra

On dodaje da su plaže pune ljudi, ali da je od Tivta za nijansu punije Sutomore, koje važi za jedno od omiljenih srpskih kupališta.

"Kao da je jul mjesec, baš je svuda puno. Ono što smo primijetili jeste da se manje ljudi kupaju zbog vetra i voda je malo hladnija, ali nadamo se da će se prema prognozama od sutra i to promijeniti", dodaje Jovan.

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

Ono što je za sve vozače dobra vijest jeste da, uprkos gužvama na plaži, sada su smanjene saobraćaje gužve od Podgorice ka Budvi , Kotoru, i prema Ulcinju.

Na prolaz kroz tunel Sozinu, umjesto nekoliko sati, što je bio slučaj pre samo dvadesetak dana, sada se čeka samo desetak minuta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)