Видно разочаран

Скандал у Хрватској: Америчком инфлуенсеру скинули београдске таблице и изгребали ауто

  • 19.03.2024. 11:09

Млади амерички инфлуенсер Џастис Рид који је публици у Србији и региону постао познат прошле године кад се преселио у Београд и на друштвеним мрежама кренуо да дијели садржаје везане за српску престоницу, доживио је инцидент у Хрватској.

Њему је, како је испричао у кратком видео снимку, непозната особа скинула таблице с "југа" којег вози, а уз то му је ауто изгребала кључем.

Инфлуенсер Џастис Рид ког је Србија упознала прошле године занимљивим видео снимцима који су везани за Србију, описао је своје негативно искуство које је недавно доживио у Хрватској.

Он је снимио видео поруку у којој је признао да не може да вјерује шта му се догодило приликом боравка у овој земљи. Поручио је особи која му је скинула таблице са аутомобила и изгребала га кључем да треба да се стиди јер је направили штету Американцу који поштује земљу у коју је дошао.

„За особу која ми је украла таблицу и изгребала ауто кључем синоћ – упозорили су ме на људе попут тебе. Рекли су ми: Ако возиш ауто са београдским таблицама у Загребу, ауто ће ти оштетити, изгребаће ти боју, разбити прозоре, али ја им нисам вјеровао. Мислио сам да је Хрватска боља од тога. Увијек покушавам промовисати заједништво између земаља на Балкану – Србија и Хрватска. Обе земље су биле добре према мени и онда си дошао ти. Мислиш да тиме што радиш штету свом сусједу си домољуд? Не. Ти не представљаш Хрватску. И сада умјесто да си направио штету Србији или Србину, то си учинио Американцу који има само поштовање према твојој жени. И треба те бити срам“, поручио је разочарани инфлуенсер.

Додао је да ће југо бити ван цесте сљедећих неколико дана.

Иначе, овај амерички држављанин брзо је постао потпуни хит на друштвеним мрежама и овдашња публика га обожава, а у жижу интересовања највише је доспио пјесмом коју је написао за најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића ког посебно воли. Нумера је била инспирисана једним Ђоковићевим говором у ком је рекао: „Усуди се да сањаш“, те је Рид тако и назвао своју пјесму.

На његову нумеру ни сам Ноле није остао имун, те су је на крају заједно отпевали у Њујорку након Ђоковићевог тријумфа на УС Опену.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина