Petrinja

Potresan video: Voditeljka začepila uši dok bolni vrisci majke male Laure paraju nebo

  • 31.12.2020. 21:26

Nakon što je razorni zemljotres pogodio Hrvatsku, mediji su bili na mjestu dešavanja i svjedočili potresnim prizorima.

Jednu je zabilježila i reporterka N1 koja je prilikom javljanja morala da prekrije uho zbog bolnih uzvika majke male Laure koja je poginula. Vjerujemo da je ovo bio potresan trenutak i za reporterku, a vjerovatno se na toj strani nalazi slušalica za komunikaciju sa studiom, pa je zbog toga reporterka pokrivala uho.

Danas je na groblju u Petrinji sahranjena djevojčica Laura (13), najmlađa žrtva razornog potresa koji je u utorak pogodio Hrvatsku.

"Želim da ljudi znaju koliko je ona bila posebna djevojčica. Bila je vesela i više od svega voljela je pjesmu i ples, bila je toliko velikodušna, imala je tako veliko srce. 22. decembra je navršila 13 godina i dobila je novac od bake i djeda za rođendan i ona ga je potrošila tako da je nama svima kupila poklone za Božić. Bila je nevjerojatna", rekao Darko Čulig, očuh male Laure.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм