Zagreb

"Popila sam pola piva": Izazvala težak udes, mediji objavili snimak

  • Извор: 24сата.хр
  • 04.01.2022. 19:24

To je bio strašan udarac, probila je dvostruki armirani zid i odgurala terenac od dvije tone. Sigurno je vozila najmanje 80 na sat. Mi smo bili jako blizu, čudo da smo živi, ispričao je čitalac portala "24sata.hr" o nesreći u Svetoj Klari u ponedjeljak u Zagrebu.

Gospođa koja je skrivila nesreću rekla je da je popila samo pola piva i da ima nizak krvni pritisak. Ali bila je pijana kao majka.

Potvrdila je to pomenutom portalu zagrebačka policija.

Pijana gospođa sa snimka jurila je na mjestu gdje nema pločnika i to u blizini vrtića.

Čitalac "24sata.hr" je ispričao da je bio na parkingu s kolegom. Gledali su kome curi ulje na parkingu. Par minuta prije njegova supruga stajala je na tom mjestu gdje je udario auto i probio zid. Odjeknulo je poput bombe.

"Auto joj je bio na krovu, izvukli su je vani. Njihala se. Rekao sam joj da nas je mogla ubiti. A ona će meni: 'Pa mogla sam i sebe'. Kaže da joj je tlak pao i da je popila samo pola pive. Ali kad je došla policija, izmotavala se i u prvi tren nije htjela da duva", ispričao je.

Zagrebačka policija potvrdila je da je vozačica (56) koja je skrivila nesreću u Svetoj Klari imala čak 1.97 promila alkohola u krvi - i to usred popodneva. Išla je Svetoklarskom ulicom u smjeru jugoistoka i nije vozila sredinom trake.

"Vozačica (56) bila je pod uticajem alkohola 1.97 promila, vozila je Opel Corsu zagrebačkih oznaka. Naletjela je na betonski zid i odbacila se na parkirani Land Rover koji je udario i Mazdu. Lakše je ozlijeđena", rekli su iz policije za portal "24sata.hr" koji je objavio snimak nesreće.


(Foto: Screenshot / 24sata.hr)

Тагови:
  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)