Od 27. do 30. avgusta

Patrijarh Porfirije u Herceg Novom

  • Извор: АТВ
  • 19.08.2022. 15:52

S radošću se u Herceg Novom očekuje zvanična posjeta njegove Svetosti patrijarha srpskog Porfirija koji će u tom gradu boraviti od 27. do 30. avgusta, a povodom 640 godina od osnivanja grada i Velike Gospojine, slave manastira Savina

U organizaciji Opštine Herceg Novi i Mitropolije crnogorsko-primorske, svečani doček Patrijarha biće upriličen 27. avgusta u 18 časova u manastiru Savina. Na dan manastirske slave, 28. avgusta, Njegova svetost služiće Svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru, a istog dana od 18 časova biće održana Večernja litija potom i program predstavljanja izabranih djela blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija.

Patrijarh Porfirije prisustvovaće i svečanoj akademija u čast 640. godišnjice od osnivanja Herceg Novog, 29. avgusta od 19.30 časova na Kanli kuli. Nakon akademije slijedi "Đedov sabor – Od Dunava do mora sinjega", posvećen uspomeni na mitropolita Amfilohija.

Podsjetićemo, posjeta je bila planirana 14. i 15. avgusta, ali je zbog Dana žalosti u Crnoj Gori odgođena.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.