Један дан као цијело љетовање

Ово је најскупља плажа у Црној Гори

  • Извор: Телеграф
  • 15.08.2024. 10:35

Цијене на плажи једног луксузног хотела дефинитивно затварају тему о прескупим лежаљкама. Наиме, дневни угођај на плажи код Будве на старту вас кошта 400 евра.

Србину који се жалио на скромни смјештај од 40 евра дневно у Црној Гори вјероватно би се слошило кад би чуо да неки дају 400 евра само за један дан уживања на лежаљкама уз море. Да, 400 евра је услов - износ који треба да потрошите на на храну и пиће - ако желите мјесто на удобним лежаљкама на малој, ексклузивној плажи луксузног хотела у Будви.

Малољетник нестао у Дрини, у току потрага

Малољетник нестао у Дрини, у току потрага

Као што смо поменули дневни минимум који треба да припремите је 400 евра. Додуше, рачуна се за двоје - дакле, добијате двије удобне лежаљке и сунцобран, а онда можете да наручујете храну и пиће док не стигнете до 400 евра, а све преко тога доплаћујете.

Уколико је екипа од четворо људи, може да резервише дупле лежаљке и да заједно потроши минимум 600 евра. Но, ако вам није толико до лежаљки колико до лукс угођаја, резервација за Лоунге Ареа је 75 евра по особи. Што се тиче менија, и он се може прелистати на сајту, а закључак је да ту можда и не би било тако тешко потрошити неколико стотина евра.

Цјеновник хране и пића 

Примера ради, кафа је од 3,5 евра (еспресо) до 7,5 евра (ледена кафа), флашица воде (250ml) 3,5-4,5 евра, сокови од шест до девет евра, мало пиво од шест до 7,5 евра, а ту су и разноразни коктели и моктели (од девет евра), шејкови (од осам евра), енергетска пића, ликери (од седам евра), аперитиви и дигестиви, а хотел се посебно поноси својом винском понудом, у којој је најјефтинија чаша вина од 12 евра.

Манчестер ситију пријети избацивање из Премијер лиге

Манчестер ситију пријети избацивање из Премијер лиге

Ако сте ту читав дан мораћете нешто и да поједете, а порција похованих лигњи је 27 евра, парадајз салата 14 евра, филет бранцина на жару 38 евра, рижото с плодовима мора 35, воћни тањир 22 евра, кугла сладоледа 3,5 евра…

На Јутјуб каналу "Где купити?", објављен је снимак у којем је представљена ова плажа, са све ценама из кафића у непосредној близини где је, како се наводи, еспресо 3 евра, велика вода шест евра, а можете да ручате и за 17 евра – каприћозу, Цезар салату или пасту болоњез.

Музика и свијеће

Иначе, плажа тог хотела је још пре неколико година постала позната као најскупља у Црној Гори, јер су лежаљке наплаћивали 150 евра. Тачније, по тој цијени сте уз лежаљке, сунцобран и пешкире, добијали и боцу популарног алкохолног пића, или ледени чај, воће и четири флашице воде.

Српска у црвеном: Максимална 41 степен

Српска у црвеном: Максимална 41 степен

Плажу, како су тад примијетили медији, посећују највише јавне личности, спортисти, политичари, глумци… Долазе из свих дијелова Црне Горе, али и из Србије. Гости на ову луксузну плажу углавном стижу глисерима и јахтама, јер је прилаз лакши са мора. Недјељом поподне угођај употпуњује и музика (DJ + саксофон/виолина), а увече се пале свеће за романтичну атмосферу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?