Berane

Otac petoro djece ubijen u tuči u kojoj nije učestvovao

  • Извор: Новости.рс
  • 17.12.2021. 10:12

Velika tragedija potresla je u srijedu veče Berane. Mirni čovjek, i veliki radnik, kako ga opisuju komšije, otac petoro maloljetne djece, Njegoš Milanović (40) usmrćen je u srijedu oko 20.20 u kafani "Gradac" u prigradskom naselju Budimlja, nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živio sa porodicom.

Njegoš je ranjen u tuči više lica u kojoj nije učestvovao, a smrt je konstatovana u Urgentnom centru bolnice u Beranama, navode "Novosti".

"Sumnja se da je u naselju Budimlja, u jednom ugostiteljskom objektu došlo do sukoba između D. S. i NJ. M., nakon čega je D. S. upotrebom noža nanio povrede Nj. M. u predjelu grudi. Zbog sumnje da je izvršio ubistvo lišen je slobode Davor Sujković (33) iz Berana", saopštila je policija nakon krvave tuče u kojoj je učestvovalo više osoba.

Komšije ne mogu da vjeruju da je usmrćen tihi i vrijedni Njegoš, koji se od malih nogu borio za koru hleba.

"U Budimlji, ali i u Beranama znaju da je bilo malo vrijednih ljudi poput njega. Pravi domaćin", pričaju za "Novosti" komšije, koje govore da se nije libio nikakvog posla.

Građevinskim mašinama izvodio je razne radove, sjekao drva, sušio meso i prodavao ga na pijaci u Beranama…

"Upravo su ga kobne večeri pozvali da donese suvo meso u kafanu, što je on i učinio. Inače, on u tu kafanu nije odlazio", priča čovjek upoznat u detalje tragedije.

Sjedio s prijateljima za stolom

Prema njegovim riječima, Njegoš je sjedio za stolom sa Davorom sa kojim je bio dobar prijatelj.

Čim su mladići vidjeli da je Njegoš ranjen, ubacili su ga u kola i krenuli prema bolnici.

"Stigli su brzo, međutim, on je kolabirao prije Urgentnog centra, u kome su ljekari pokušali sve da ga spasu", kaže sagovornik.

Njegoševa braća su kršila ruke i čekala lekare da im saopšte kako im je brat. Međutim, spasa mu nije bilo.

Prema saznanjima "Novosti", nesrećni čovjek je zadobio tri rane nožem, u predjelu kuka, leđa i grudi, koja je najvjerovatnije bila kobna.

Čekao šesto dijete

Ubijeni Njegoš, za kojim tuguje cijela Budimlja, bio je, kako kažu, brižni otac petoro djece i pažljiv suprug Marine, koja je uskoro trebala da mu rodi i šesto dijete!

Gotovo na svakoj fotografiji na njegovom profilu na jednoj od društvenih mreža nalazi se sa suprugom i djecom, u svetinjama u čijoj odbrani je učestvovao sa cijelom porodicom.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица