Нестала прије седам дана

Огласио се МУП Црне Горе о Данки Илић (2)

  • 01.04.2024. 19:21

Министарство унутрашњих послова Црне Горе апеловало је на грађане Црне Горе да, уколико имају информације о несталој Данки Илић (2), о томе обавијесте канцеларију Интерпола у Подгорици.

Из црногорског МУП-а су подсетили да је у вези са нестанком Данке Илић Интерпол расписао жуту потјерницу.

“Молимо све грађане да уколико располажу корисним подацима везаним за несталу дјевојчицу, обавијесте канцеларију НЦБ Интерпола Подгорица на број телефона 020/243-511, који је доступан 24/7”, наводи се у саопштењу МУП-а Црне Горе, објављеном на друштвеној мрежи Икс.

Огласио се амбасадор Србије у Бечу о несталој Данки Илић (2)

Огласио се амбасадор Србије у Бечу о несталој Данки Илић (2)

Међународна полицијска организација Интерпол расписала је у недјељу жуту потјерницу због нестанка двогодишње Данке Илић.

На сајту организације наведено је да се дјевојчица може препознати по висећој брадавици на лијевом уху, као и младежу неправилног облика и благо тамне боје на лијевој надлактици.

Поред тога, наводи се да је дјевојчица висока око 85 центиметара, има смеђу косу и браон очи.

Жута потјерница се расписује у случају потраге за несталим лицима или зарад идентификовања особе која не може да се самоидентификује.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак, 26. марта, око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм