Dragana Banić

Oglasila se djevojka Crnogorca ubijenog na Pagu: Bila sam s njim u Hitnoj

  • Извор: Курир
  • 25.08.2022. 18:57

Crnogorac Goran Vlaović (38), navodni pripadnik škaljarskog klana, koga je prema nezvaničnim informacijama ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvatskoj, nalazio se na odmoru sa djevojkom manekenkom Draganom Banić.

Nekadašnja misica javila se "Kuriru" i potvrdila da joj je dečko ubijen i da su bili zajedno na odmoru.

"Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osjećam", rekla je za "Kurir" Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dvije i po godine.

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

"Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me", gušila se u suzama nesrećna djevojka koja je praktično bila svjedok smrti svog momka.

Lijepa Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Bila je navodno i sa poznatim pjevačima.

Goran Vlaović ubijen je jutros oko 6 sati ujutru kada mu je, kako se sumnja, u glavu pucao naš državljanin. Do dolaska Hitne pomoći nesrećnom Crnogorcu pokušali su da pomognu gosti lokala ispred kog se pucnjava dogodila.

Nažalost, Goran je preminuo u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, dok je ubrzo kao osumnjičeni uhapšen Srbin. Motiv ubistva još nije poznat.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм