Амерички Sun Princess

Највећи крузер са више од 5.000 путника упловио у Бар

  • Извор: Танјуг
  • 12.04.2024. 16:18

Амерички Sun Princess са 5.750 путника и чланова посаде, највећи брод који је је икада упловио у територијалне воде Црне Горе, отворио је сезону долазака крузера у Бар.

Менаџер за промотивне активности Туристичке организације Бар Николета Никчевић рекла је за Тањуг да већ наредни крузер очекују 6. маја, као и да очекују да ће само са крузера у овој дезони Бар посјетити 45.000 туриста.

- Sun Princess је најновији крузер у флоти компаније "Princess Cruises", а своје прво путовање имао је у фебруару - рекла је Никчевићева и додала да је крузер у Бар стигао у четвртак на путу за Миконос.

Никчевићева је додала да већ у 2025 очекују долазак 30 крузера и више од 90.000 путника који ће тако посјетити Бар.

Го­сте и по­са­ду је на оба­ли до­че­као про­грам ту­ри­стич­ке ор­га­ни­за­ци­је, пред­ста­вље­ни су тра­ди­ци­о­нал­ни спе­ци­ја­ли­те­ти. Kул­тур­но-умјет­нич­ко дру­штво "Ру­ми­ја" из­ве­ло је традиционалне игре.

Sun Princess има 2.150 кабина за госте и 1.623 члана посаде. Њиме су у Бар стигла 4.173 путника.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.