Тиват

Мушкарац отео, па силовао дјевојку

  • Извор: Аваз
  • 14.02.2024. 14:59

Полиција у Тивту ухапсила је Е.С. (30) који се сумњичи за противправно лишавање слободе и силовање једне женске особе.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да је 10. фебруара у тиватску полицију дошла оштећена која је пријавила насилне повреде.

"Одмах је транспортована у просторије Хитне медицинске помоћи Тиват на указивање љекарске помоћи. Радом на овом предмету полиција је дошла до сумње да је оштећена, 9. фебруара у вечерњим часовима, у мјесту Доброта у Котору, противправно лишена слободе, те је одведена у једну кућу на територији општине Тиват гдје је над њом извршено кривично дјело силовање. Она је наредног дана успјела да се ослободи и побјегне из споменутог објекта, те да дође у просторије тиватске полиције и пријави догађају", наведено је у саопштењу.

Из Управе полиције су навели да је она након љекарских прегледа у Хитној медицинској помоћи Тиват транспортована на указивање даље љекарске помоћи у Општу болницу Котор, гдје су јој констатоване лаке тјелесне повреде.

"Службеници Станице криминалистичке полиције Одјељења безбједности Тиват су у сарадњи и према налозима тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, предузели интензивне активности из своје надлежности с циљем утврђивања свих околности и чињеница, те идентификовали и лишили слободе Е.С. (30) који се сумњичи за споменута кривична дјела. Њему је након привођења поступајућем тужиоцу одређено задржавање до 72 сата", наводе из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: