Radoje Zvicer

Misterija petog čovjeka: Dva Srbina pucala na vođu kavačkog klana

  • 27.05.2020. 15:17

Na crnogorskog državljanina Radoja Zvicera, koji slovi za vođu tzv. kavačkog klana, juče su u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, pucala dva Srbina.

Kako Kurir nezvanično saznaje, riječ je o državljanima Srbije - Petru J. (46) i Milanu B. (31).

Prema prvim izveštajima kijevske policije, na mjestu pucnjave bila su trojica likvidatora - Srbin, Crnogorac i Makedonac.

U međuvremenu pojavilo se i saznanje da je ekipa "pucača" možda sadržala ne samo četvrtog nego i petog "člana" - otud u izvještajima, uz dva Crnogorca i Makedonca, imena čak dva državljanina Srbije!

Kada je riječ o osumnjičenim državljanima Crne Gore, tamošnji mediji navode je da je riječ o Stefanu Đ. i Emilu T. Inače, prvi Stefan bio je na crvenoj Interpolovoj poternici zbog ubistva jednog Baranina J.K. 

Podsjetimo, u Zvicera je ispaljeno sedam metaka, a u stomak ga je pogodilo pet, poslije čega je hitno prebačen u bolnicu u Kijevu i operisan, a njegovo stanje trenutno je kritično. 

Pogledajte sačekušu za Zvicera koju su mu likvidatori spremili dok je džogirao.

Grupa likvidatora uhapšena je u Odesi sa čitavim arsenalom u pokušaju da prebjegne iz Ukrajine u susjednu Moldaviju.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм