Подгорица

Милош (28) погинуо у Њујорку: Породица жели да га сахрани у родном мјесту, скупљају средства за транспорт

  • 09.06.2024. 09:49

Милош Вујовић (28) погинуо је 7. јуна у Њујорку, а његова породица нема довољно новца како би његово тијело било пренесено у родну Подгорицу и тамо сахрањено.

Хумани људи зато су се окупили преко друштвених мрежа како би помогли породици која је покренула акцију прикупљања новца, преноси Телеграф.

Милошева сестра замолила је за помоћ на Фејсбуку како би њен брат стигао кући.

Ловац убијен приликом лова, ухапшен осумњичени

Ловац убијен приликом лова, ухапшен осумњичени

"Један млади живот је прекинут у свом цвијету, поткресана су му крила и осујећена борба и остварење планова за будућност која је била пред њим. Његово ведро и насмијано лице ће заувијек остати у сјећањима и неутјешним срцима његових ближњих. Милош је дошао у Америку са пуно идеја и ентузијазма да помогне својој породици. У тој мукотрпној борби за испуњење својих планова нажалост трагично је изгубио живот. Породица Вујовић би жељела да Милошево тијело буде сахрањено у његовом родном граду - Подгорици.

Ђаци у Бањалуци хорски пјевали за настрадалу педагогицу Милану

Ђаци у Бањалуци хорски пјевали за настрадалу педагогицу Милану

Погребни трошкови транспорта из Америке за Црну Гору су превелики за њих, и зато се овим путем обраћамо свим људима добре воље који својим прилозима могу да помогну породици. Унапред вам се захваљује Породица Вујовић", наведено је на сајту "Go fund me", преко ког се прикупља новац.

Породици је било потребно 20.000 долара, а та цифра је премашена у року од 12 сати. Људи и даље уплаћују новац како би породици помогли око трошкова преноса. Сви који су у могућности да помогну могу да то учине овдје.

(Фото:  gofundme)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм