Podgorica

Maloljetniku pozlilo, preminuo u Kovid centru

  • Извор: СРНА
  • 02.11.2021. 15:34

Maloljetni pacijent kojem je pozlilo na putu ka Kovid centru za djecu u podgoričkom naselju Tološi, preminuo je po dolasku u tu ustanovu uprkos naporima medicinskog osoblja, saopštili su iz Doma zdravlja Podgorica.

Iz te zdravstvene ustanove rekli su da je maloljetnik preminuo uprkos naporima ljekara, medicinskog osoblja i ekipe Hitne pomoći, koji su zajednički radili reanimaciju.

"Dom zdravlja Podgorica odmah je o slučaju informisao Upravu policije, a Hitna pomoć je predložila obdukciju", navodi se u saopštenju.

Iz Doma zdravlja su istakli da, shodno Zakonu o pravima pacijenata i poštujući porodičnu tragediju, ne mogu da saopšte više detalja u vezi sa ovim slučajem.

"U toku je procedura utvrđivanja medicinskih činjenica i okolnosti koje su dovele do naprasne smrti djeteta, o čijem ishodu ćemo transparentno obavijestiti javnost", piše u saopštenju.


  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм