У Сплиту

Као у хорор филму: Галебови напали дјевојку, једва се извукла

  • 03.07.2024. 13:16

Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избјегла теже повреде.

Дјевојка се око поноћи враћала из изласка, када се неколико галебова у близини њене куће, залијетало у главу. Како преноси сплитска Слободна Далмација, дјевојка је при том задобила неколико удараца, вјероватно од крила.

Издато упозорење за јако невријеме, овим мјестима пријете град и олује!

Издато упозорење за јако невријеме, овим мјестима пријете град и олује!

Уплашена дјевојка је почела да вришти, а онда су јој у помоћ прискочили пролазници. Напад се, кажу, догодио изненада без да се било шта могло наслутити, осим што је на сплитским Плокитама, гдје дјевојка живи, било нешто више галебова него што је то уобичајено.

По свему судећи, пише лист, галебови су покушавали да заштите своје младе који су шетали у близини зграде у којој дјевојка станује, а из неког разлога су је процијенили опасном за њихов подмладак.

"Било је ту негдје око поноћи, била сам на пићу, враћала сам се у стан. У близини зграде одједном су се галебови ускомешали и почели забијати у мене. Почела сам да вриштим. Мислила сам да ће ми очи ископати! Трчала сам, улетјеле су госпође које су биле у близини...", испричала је дјевојка која је жељела да остане анонимна.

Напад у тржном центру, има рањених!

Напад у тржном центру, има рањених!

У страху од могућег понављања напада у наредним данима дјевојка је са собом носила кишобран. Покушавала је, каже, напад да пријави, али је на крају одустала јер није знала коме уопште да се обрати.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм