U Crnoj Gori

Jeziv snimak: Tragedija jedva izbjegnuta, uprkos crvenoj zastavici ušao u vodu!

  • 27.07.2023. 17:04

Veliki talasi duž obale Crne Gore, odnijeli su već jedan život, ali čini se da kupači i dalje nisu svjesni ozbiljnosti situacije kada je na snazi crvena zastavica koja se odnosi na posjetioce na plaži.

Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" pojavio se video snimak snimljen u Čanju, a na kojem se vidi kako grupa muškaraca spašava plivača iz velikih talasa.

Kako se navodi u opisu video snimka, on je uprkos zabrani riješio da uđe u vodu, nakon čega je upao u nevolju.

Dramatičan snimak iz Budve - pogledajte kako je talas odnio čovjeka!

Dramatičan snimak iz Budve - pogledajte kako je talas odnio čovjeka!

"Mladići u Čanju spasli kupača koji uprkos upozorenjima i istaknutoj crvenoj zastavici zaplivao u velikim talasima", navodi se u opisu snimka.

U komentarima koji su nastupili veliki dio pratilaca je osudio postupak odraslog muškarca.

Jeziv snimak sa plaže u CG: Ogromni talasi

Jeziv snimak sa plaže u CG: Ogromni talasi "tuku" o stijene, a potez kupača šokirao sve!

"Da je sreće da se uvede novčana kazna za kupače, pa ga ne bi ulazili u vodu dok je crvena zastava. Ovako dovode i svoj, a i druge živote u opasnost", glasio je jedan od komentara sa najviše pozitivnih rekacija.

Upozorenje za kupače: Zbog jakog vjetra i talasa, ne izlaziti na otvoreno more

Upozorenje za kupače: Zbog jakog vjetra i talasa, ne izlaziti na otvoreno more

Međutim, najveću pažnju su izazvale riječi mladića koji je jednom prilikom i sam bio u borbi sa talasima, prenosi Espreso. 

"Jednom su me, ne mojom krivicom uhvatili talasi u Budvi. Bukvalno ne znaš gdje ti je glava koliko te kotrljaju talasi, a doći do vazduha nemoguća misija! Sljedeće čega se sjećam - ležim u pijesku polusvjestan. Ljudi ne igrajte se glavom", napisao je on.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм