Dijete prevezeno u bolnicu

Hrvatski političar koji je udario dijete završio u zatvoru

  • Извор: СРНА
  • 31.07.2022. 17:40

Šefu kabineta potpredsjednika Vlade Hrvatske Daliboru Šemperu, koji je pijan automobilom udario dijete i pokušao pobjeći s mjesta saobraćajne nezgode, određen je jednomjesečni pritvor, nakon što je ispitan u opštinskom tužilaštvu u Karlovcu.

Šemper je u petak kod Gračaca, vozeći pod uticajem alkohola, sletio automobilom s puta i naletio na 10-ogodišnjeg dječaka koji je hodao uz ivicu puta.

Dijete je teško povrijeđeno, a vozač je htio da napusti mjesto događaja i ne pruži pomoć povrijeđenom dječaku, objavila je policija.

Dječak je iz Gospića prevezen u Kliničko bolnički centar Zagreb, gdje je operisan i stanje mu je stabilno, prenijeli su hrvatski mediji.

Potpredsjednik Vlade Hrvatske Anja Šimpraga izjavila je da će pokrenuti razrješenje Šempera s dužnosti šefa kabineta, a dječakovoj porodici izrazila je žaljenje i poželjela brz oporavak djeteta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм