Pula

Gnjurac napao dječaka na plaži

  • Извор: Индекс
  • 26.07.2023. 11:19

Na plaži u Banjolama kod Pule, na potezu prema rtu Bumbište, krajem prošle sedmice gnjurac je napao dvanaestogodišnje dijete dok je bilo u plićaku, pokušavajući staviti masku za ronjenje, piše Istra 24.

Majka napadnutog djeteta kaže da je gnjurac dječaku došao s leđa te ga počeo snažno udarati kljunom po tijelu i glavi, fokusirajući se na oči.

"Prošli smo horor, ali s dobrim završetkom. Oči su, srećom, ostale čitave, samo je donji kapak dobro uštinut", rekla je majka napadnutog djeteta.

"Napao je dijete bez ikakvog povoda"

Kaže kako je to bio sasvim običan dan na kupanju.

"U jednom trenutku smo opušteno sjedili na plaži, a u drugom trenutku smo se borili s pticom koja je pokušavala iskopati oči našem djetetu. Dijete je počelo vrištati i pokušavalo se odbraniti od agresivne ptice. Na početku nismo ni shvatili šta se događa. Muž je zatim skočio u more te zgrabio dijete i odvukao ga iz mora. Gnjurac se nakon napada udaljio", rekla je majka, sretna jer je ipak sve prošlo bez težih povreda.

Grčka nastavlja borbu protiv šumskih požara na Rodosu

Grčka nastavlja borbu protiv šumskih požara na Rodosu

Čudno joj je, kaže, da je gnjurac napao dijete bez ikakvog povoda, barem onog vidljivog, jer niti je u blizini bilo gnijezdo, niti su u blizini bili njegovi mladunci.

"Ne pamtim da se takvo što dogodilo na istarskim plažama. Napao je iz čista mira", ispričala je.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: