Nebojša Medojević

Dritan i Milo se sreli u Dubaiju, motiv novac

  • Извор: Курир
  • 21.01.2022. 22:28

O političkoj krizi u Crnoj Gori su govorili prof. Vladimir Pavićević, politikolog Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene i dr Rajko Petrović, naučni saradnik Instituta za evropske studije.

Nebojša Medojević tvrdi da su se Drtan Abazović i Milo Đukanović sreli u Dubaiju i da otvoreno sumnja da su se tamo dogovorili o novcu, pošto je kako Medojević ističe novac jedini motiv zbog kog je, kako kaže, Abazović izdao izbornu volju građana.

- Milo Đukanović i Dritan Abazović su se susreli u Dubaiju. Otvoreno sumnjam da se tu radilo o novcu, jer jedini motiv za ovo što je Dritan uradio je novac. Otvoreno sumnjam da su se dogovorili o novcu. Imate situaciju da je predsjednik vlade optužio svoga zamjenika da podržava narko kartel i da je odao informacije koje su međunarodne službe dostavile Dritanu Abazoviću da bi zaštitio narko klan, to je ovaj kavački klan u Crnoj Gori. A zamjenik premijera je optužio premijera da švercuje cigarete, što je takođe tačno, jer je bliski rođak premijera Krivokapića jedan od glavnih distributera šverca cigareta u prethodnom režimu - rekao je Medojević.

Medojević je dodao da je ovo jedna od najkorumpiranijih vlada.

- Ova vlada Abazovića i Krivokapića je jedna od najkorumpiranijih vlada u Crnoj Gori - rekao je Medojević.

Тагови: