Сисак

Дјечак спасио друга од утапања: Мајка Сања открила детаље

  • Извор: 24сата.хр
  • 21.06.2024. 10:03

Ја сам била тамо, а Габриел се играо са својим пријатељем и његовим оцем у базену. Неко је дотрчао до мене и рекао ми да се у базену утапа дијете. Када сам дошла до тамо, дијете је већ било окренуто на бок и избацивало је воду. Видјело се да је дјечак у шоку. Онда су ми познаници рекли да га је Габриел извукао из базена. Јако сам поносна на свог сина, испричала је Сања Комљеновић, мајка малог Габриеле (8), који је спасио Леона (6) на базенима у Сиску. 

Наиме, у сриједу око 18 сати на олимпијском базену у Цапрагу у Сиску дјечак Леон био је под водом без свијести.

Габриел је потрчао до њега и извадио га из воде, након чега су у помоћ прискочили и остали. Позвана је и Хитна помоћ који су малог Леона одвели у болницу.

"У послијеподневним сатима примили смо пацијента 2017. годиште. Загрцнуо се водом, коју је исповраћао већ на базенима. У болници је стигао виталан и животно није био угрожен. Задржали смо га превентивно у болници те смо га сутрадан послије ручка пустили кући", рекли су за "24сата.хр" у болници.

Бањалучка снајка питала студенте Харварда шта је Балкан, ово су одговори

Бањалучка снајка питала студенте Харварда шта је Балкан, ово су одговори

Габриелова мајка рекла је како је поносна на сина те додала да су је назвали Леонови родитељи и захвалили.

"Рекао је да су се они играли и пријатељи су изашли, сви су мислили да се игра. Габриел је мислио да се нешто догађа па је отишао провјерити. Дјечак је био на стомаку па се окренуо на леђа. На срећу, све је добро завршило", закључила је мама Сања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.