Potjera u Hrvatskoj se nastavlja

Bik koji je pobjegao iz klanice pronađen, pa ponovo uspio da pobjegne

  • 27.10.2019. 13:56

Bik koji je pobjegao iz klanice u Kaštelima pronađen je u mjestu Sadine, ali je opet uspio da pobjegne, saopštila je danas policija.

Bik težak 650 kilograma zbog svoje neuhvatljivosti je prozvan Džeri, a pretpostavlja se da je pošao ka Prgometu, prenosi hrvatski RTL.

Bik je, prema riječima vlasnika, predosjetio šta mu se sprema i pobjegao je, a posljednji put je viđen u dvorištu jedne privatne kuće.

"Valjda kad je osjetio krv i osjetio se ugrožen, on je jednostavno reagovao ovako kako je reagovao. To je velika i masivna životinja, i kad ona krene nju je jako teško obuzdati", izjavio je vlasnik Petar Skejo.

Kako se navodi, za bikom tragaju i policija i lovci, a građani su pozvani da mu se ne približavaju ako ga primjete. Vlasnik klanice, obećao je da će, ukoliko ga uhvate, biti pošteđen.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм