Костањица

Ауто се сурвао на плажу пуну купача у Црној Гори

  • Извор: Б92
  • 21.07.2024. 17:36

Данас је у мјесту Костањица на црногорској обали дошло до необичног инцидента када је бијели "рено" паркиран на магистралном путу завршио у мору.

Видео снимак инцидента објављен је на страници "Подгорички времеплов" и показује драматичне тренутке када кран извлачи аутомобил са плаже.

"Возач аутомобила није повукао ручну кочницу и оставио је возило у леру. Без икакве контроле, аутомобил се потом сурвао низ падину, прешао плажу пуну купача и завршио у мору. Само пуком срећом нико није повријеђен од купача. Аутомобил је извучен краном", стоји у опису видеа.

Коментари на видео снимак на друштвеним мрежама брзо су се низали. Један корисник је написао: "Сунцаш се на плажи, пролети ти ауто изнад главе и бућне се у море." Други корисник је додао ироничан коментар: "Боље да га је оставио у мору!!!"

Њемачки полицајац шаком у лице ударио жену на протестима за Палестину

Њемачки полицајац шаком у лице ударио жену на протестима за Палестину

Овај инцидент је подсјетник на важност правилног паркирања и осигурања возила, посебно на стрмим теренима. На срећу, овога пута су избјегнуте теже посљедице, али је ситуација могла бити много гора.

Ово није први пут да се сличан инцидент деси на црногорској обали, те се апелује на све возаче да буду опрезни и одговорни како би се избјегле сличне несреће у будућности.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм: Против дивљине (12+)

    ''Филм: Против дивљине (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: 1993 (16+) (Р)

    ''Серија: 1993 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм