Putem Facebooka

Raskol u PDP-u: Trivićka poručila da Borenović laže, Stanivukovićeva politika nije ispravna

  • Извор: АТВ
  • 09.11.2022. 19:32

Današnja sjednica Predsjedništva PDP-a, razotkrila je sve unutrašnje probleme u toj stranci.

Da su dobri odnosi unutar partije bili paravan za javnost, dokazano je danas.

Naime, nakon sjednice, predsjednik pomenute stranke Branislav Borenović, izašao je pred novinare i kazao kako su danas obavljeni mirni unutarstranački razgovori te je naglasio da ostaje na čelu PDP-a još godinu dok mu ne istekne mandat.

Međutim, njegove stranačke kolege očigledno ne misle tako.

Da Borenović gubi podršku unutar stranke, jasno je dao do znanja i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prije nekoliko dana koji je istakao da je PDP zreo za reforme.

- Stanje u PDP je zrelo za potpune reforme i to sve treba biti poznato u toku ove kalendarske godine. Treba preispitati rezultat i sagledati kako dalje - naveo je Stanivuković.

Stanivuković je naglasio da je PDP na proteklim opštim izborima doživio težak poraz, te da je vrijeme za nova lica u stranci.

Sada je uslijedila i reakcija Jelene Trivić.

Na današnje Borenovićeve riječi, Trivićka je uzvratila niskim udarcem, indirektno ga nazvavši lažovom.

- Veoma sam iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović nije precizno i vjerodostojno objavio javnosti Zaključke predsjedništva stranke: “PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio” - poručila je Trivićka na Facebooku te dodala da to nije tako, i da ne podržava bilo kakvu simbiozu sa vladajućom strukturom.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.