Бијељина

Сусрет ветерана Гарде "Пантери" са Лазићем и Савићем

  • Извор: СРНА
  • 28.09.2024. 14:35

У семберском селу Ченгић одржан је сусрет ветерана Гарде "Пантери" са кандидатом СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајлом Лазићем и носиоцем одборничке листе Бојаном Савићем, сином семберског хероја Љубише Савића Маузера.

Савић је саборцима свог оца рекао да је поносан на све што су на челу са Маузером урадили за Републику Српску и Семберију и евоцирајући успомене истакао да је кроз одрастање гледао како његов отац брине за људе.

"Док је био жив увијек је бринуо за свој народ. То ми служи као морални компас кроз живот и све што радим провлачим кроз филтер `како би Љубиша гледао на то`. Брат и ја смо, у том смислу, од оца наслиједили свету дужност", рекао је Савић.

А света је дужност, каже, бранити своју земљу.

"Када су се прије неколико година интензивирали притисци на Републику Српску, на Србију, на наш народ на Косову и Метохији, сматрао сам да морам да дам свој допринос", навео је Савић, чије је обраћање пропраћено аплаузом.

Микајло Лазић је на скупу истакао да му је посебно драго што са Маузеровим насљедником иде ка истом циљу, а то је боља и праведнија Бијељина, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

"Имам 55 година, остварен сам професионално и породично и дошао је тренутак да урадим нешто и ван ординације, за нашу Бијељину и Семберију. Кандидовао сам се за градоначелника да бих подржао младе људе попут нашег Бојана, који су се удружили и који имају жељу да мијењају будућност на боље", рекао је Лазић.

Према његовим ријечима, млади људи заступају концепт који и сам подржава – доста је подјела народа.

"Премало нас је да бисмо се дијелили. Морамо бити сложни и јединствени, јер смо тада најјачи", поручио је Лазић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.