Козарска Дубица

Савковић: Окупићу тим младих образованих људи и радити за све грађане

  • Извор: СРНА
  • 07.10.2024. 15:04

Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица Игор Савковић рекао је данас да ће као будући начелник окупити тим младих образованих људи са којима ће радити за све грађане.

"Циљ ће нам бити да испунимо оно што смо обећали у изборној кампањи", рекао је новинарима Савковић, који је, према прелиминарним подацима ЦИК-а, побиједио на локалним изборима.

Он је рекао да ће бити субвенционисани трошкови превоза за ученике основних школа, набавка уџбеника, те бити обезбијеђен здрави оброк за најмлађе основце.

Новак Ђоковић у Шангају добио тужну вијест

Новак Ђоковић у Шангају добио тужну вијест

"Као начелник општине већу пажњу ћу посветити нашој борачкој популацији, социјално угроженим категоријама и пензионерима", рекао је Савковић.

Он је додао да ће се са великом пажњом посветити и пољопривредницима и привредницима како би заједно јачали локалну заједницу.

"Нећемо занемарити ни стране инвеститоре који ће имати апсолутну подршку од мене као начелника", поручио је Савковић.

Он је подсјетио да су обезбијеђена средства за водоснабдијевања на дионици Мразовци-Тукључани и најавио да ће започети реализација тог пројекта.

Предсједник Додик за швајцарски недјељник: Српска не жели сукобе, већ враћање права гарантованих Дејтоном

Предсједник Додик за швајцарски недјељник: Српска не жели сукобе, већ враћање права гарантованих Дејтоном

Према прелиминарним и непотпуним резултатима ЦИК-а, Савковић је освојио 4.116 гласова, а према подацима Изборног штаба СНСД-а у Козарској Дубици 4.806.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.