Жељка Цвијановић

"Одборничкој листи СНСД-а нико не може парирати"

  • 27.09.2024. 20:51

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да су на одборничкој листи ове странке у Бањалуци људи посвећени свом раду и да јој нико не може парирати у граду којем желе да крене путем развоја.

"Од доктора до просвјетних радника, људи посвећених овом граду, привредника, предузетника, културних и спортских радника, на тој листи су садашњи и бивши министри, сви који желе да дају допринос граду и да тај град извуку из безнађа у којем се налази протекле четири године", рекла је Цвијановићева новинарима у бањалучком насељу Петрићевац гд‌је је одржана предизборна трибина.

Она је додала да на челу нове Градске управе треба бити Никола Шобот, који је посвећен и има знање и звање, све оно што нема садашњи градоначелник.

"Желимо да Бањалука крене поново путем развоја. Никола Шобот је човјек који зна да повеже локални са националним интересима Републике Српске. Он је добар избор, не само за Бањалуку него и за Републику Српску", поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да Петрићевац даје значајну подршку СНСД-у.

"Разговарали смо вечерас са нашим суграђанима о свему ономе што није урађено, а то су изградња школе, вртића и путне инфраструктуре и потреба за продуженим боравком и проширењем постојеће школе. Настављамо са кампањом. Уз овакву подршку побједа је извјесна и идемо према њој", нагласио је Шобот.

Носилац листе за Скупштину града Владо Ђајић рекао је да је вечерашња трибина била масовна, као и да Драшко Станивуковић за четири године није ништа урадио на Петрићевцу.

"За девет дана губитник је Драшко Станивуковић. Велика побједа СНСД-а а нови градоначелник је доктор Шобот", истакао је Ђајић.

Кандидат СНСД-а за одборника Драган Лукач рекао је да је СНСД-е поново на путу побједе, да врати Бањалуку на пут развоја и напретка, јер за четири године ништа није урађено.

"Са новом снагом СНСД-а и градоначелником Николом Шоботом Бањалука ће добити један нови потенцијал, а Република Српска снагу да побиједи све недаће", оцијенио је Лукач.

Кандидат СНСД-а за одборника Немања Бабић рекао је да ће побједа кренути са Петрићевца, као и да су мјештани незадовољни садашњом градском администрацијом.

"Људи који су дошли у великом броју вечерас да нас подрже кажу да ће побиједити Никола Шобот и СНСД-е. Идемо у нову побједу и побиједиће Петрићевац и Никола Шобот", навео је Бабић. 

Пратите нас и путем Вибера