Бијељина

Никад личније: Др Лазић отворио врата породичног дома

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2024. 20:29

Први пут сам у кампањи и за мене је ово било једно сасвим ново искуство. По први пут сам обишао наш град и нашу Семберију уздуж и попријеко. Упознао сам много дивних људи, видио њихову енергију и осјетио њихову подршку.

Поручио је ово у завршници кампање др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине. 

У видео – снимку објављеном на званичној Фејсбук страници, др Лазић је отворио врата свог породичног дома у Бијељини. Kако је истакао, у протеклом периоду упознао се са проблемима и захтјевима грађана. 

„Наш народ не тражи много, само да слушамо и радимо свакодневно као што смо то и рекли да хоћемо. Тражим да се не дијелимо, да будемо јединствени јер само тако можемо ићи напријед. Грађани желе да будемо ту за њих и кад је добро и кад је тешко, не да кукамо, него да радимо.Наши суграђани желе Бијељину која ће сарађивати са свима, Бијељину која ће бити отворена и према Српској и према Београду", поручио је др Лазић. 

Он се по први пут осврнуо и на, како је рекао „прљаве и ниске ударце" усмјерене ка њему у овој кампањи. 

„Политика код нас је таква да сам морао очекивати и прљаве и ниске ударце. Истина, нисам очекивао да ће моја породица проћи кроз медијски линч. Међутим, ми смо из тога изашли много сложнији и јачи. И због њих, али и због свих оних који су ми од срца пружили подршку, истрајаћу у свом циљу- да оставимо нашој дјеци Бијељину која ће бити боље мјесто за живот него што је данас", поручио је др Лазић.

Пратите нас и путем Вибера