Подржали Шобота за градоначелника

На скупу СПС-а преко 1.000 присталица: Селак очекује одличан резултат

  • 12.09.2024. 21:44

У Бањалуци је одржан предизборни скуп и дружење којем је присуствовало више од 1.000 чланова и симпатизера Социјалистичке партије Српске. Горан Селак, предсједник СПС-а, истакао је да ову партију краси побједничка енергија и заједништво, те да очекује одличан резултат. Скупу је присуствовао и Никола Шобот, кандидат за градоначелника Бањалуаке, који се захвалио за искрену и пријатељску подршку.

“СПС је у сваком граду пажљиво бирала људе за кандидатске листе. У Бањалуци имамо изузетан тим људи који се бори за одборничке мандате. То су вриједни и поштени људи, домаћини, људи са образом. Знам да ће и Бањалучани то препознати, зато очекујемо велики и одличан резултат. Чланство СПС-а ће подржати доктора Николу Шобота за градоначелника, који је и наш кандидат. Заједничким снагамо вратићемо Бањалуку грађанима”, поручио је данас Селак.

Он додаје да је СПС објавио свој политички програм истичући да се не баве политиканством већ да нуде конкретна рјешења која су у интересу грађана.

“Представили смо наш пројекат јавне гараже, коју ћемо изградити када будемо власт у Бањалуци. Имамо спреман пројекат за изградњу вртића, захтијевамо и усвајање урбанистичког плана, те још низ мјера и политика које ће бити од директне користи за све наше суграђане. СПС је велика породица која његује традиционалне и исправне вриједности, а наш народ увијек бира такве”, поручио је лидер СПС-а на чије ријечи су присутни одговорили громогласним аплаузом.

Никола Шобот, кандидат за градоначелника Бањалуке, обратио се присутним члановима СПС-а захваливши се за искрену и пријатељску подршку коју му пружа Социјалистичка партија Српске.

Пратите нас и путем Вибера