Трибина СНСД-а

Милован Бојић подржао Николу Шобота: Побиједиће Бањалука, побиједиће Република Српска!

  • 04.10.2024. 18:56

Пратио сам стварање Републике Српске од првог дана. Бићу уз Републику Српску све док сам жив, рекао је Милован Бојић, директор Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" на завршној трибини СНСД-а у Бањалуци.


Завршна трибина СНСД-а: Дошли Вучевић, Сијарто, Вулин

Завршна трибина СНСД-а: Дошли Вучевић, Сијарто, Вулин

"Република Српска носи своју слободу, настојећи да буде поносна и часна и према потомцима, али и будућим покољењима. Она подноси све неправде са осмјехом. Република Српска је данас нападнута са свих страна, а то није у реду, јер се атакује на њен суверенитет и идентитет", поручио је Бојић.

Трибина СНСД-а почела минутом шутње

Трибина СНСД-а почела минутом шутње

Поручио је да Српска подноси све неправде са осмијехом.

- Република Српска је данас нападнута са свих страна, а то није у реду, јер се атакује на њен суверенитет и идентитет. Ради се на укидању њених надлежности.  Долазе друга времена, мијењају се карта на геополитичкој сцени. Треба издржати, јер народ који брани своју независност и слободу је непобједив народ. Зато се и напада предсједник Милорад Додик, да би се створио унутрашњи раскол - поручио је Бојић.

Истакао је да данашње тешко вријеме налаже да будемо опрезни и мудри, изнад нас су свјетски моћници и агенти, мјере наше личне грешке и погрешне кораке.

- Све српско домаће је најбоље, осим домаћих издајника. Србину је увијек било важно шта му је деда био, а још важније шта ће му унук бити, а издајник никада. Покажимо да умијемо и знамо. Моји пријатељи Владо Ђајић и Никола Шобот су успјешни људи. Будућност припада онима који знају да је обликују по потребама свог народа, а то видите на УКЦ Републике Српске. Бањалука ће са Шоботом да цвијета. Неће више бити изгубљених дана. Побиједиће Бањалука, побиједиће Република Српска - поручио је Бојић.



Пратите нас и путем Вибера