Локални избори

Керић: Побољшаћемо квалитет живота у Теслићу, неопходна боља сарадња са институцијама Српске

  • Извор: СРНА
  • 01.10.2024. 09:19

У Теслићу је неопходно завршити пројекат водоснабдијевања и то је први инфраструктурни пројекат који ће завршити нова власт у овој локалној заједници, рекао је Срни кандидат СНСД-а за начелника општине Недељко Керић, те истакао да је потребна боља сарадња са републичким институцијама, што је одбијала актуелна власт у Теслићу коју предводи СДС.

"Мислим да је била слаба комуникација са институцијама Републике Српске. То нам је прва обавеза. Без Владе Републике Српске ми не можемо ни започети ни завршити велике инфраструктурне пројекте које ће побољшати квалитет живота у Теслићу", рекао је Керић.

Он наводи да је потребно зауставити такозвану бетонизацију, односно непланску изградњу стамбених објеката у Теслићу.

"Осим тога, радићемо на реконструкцији и изградњи путне мреже. Морамо и повећати ефикасност рада општинске администрације. Потребно је изједначити цијене приватних и јавних вртића, да би сви имали исте услове", истакао је Керић.

Каже да је потребно уредити шеталишта и завршити пројекат заштите од поплава, те јачања обале ријеке Усоре.

Он је оцијенио да СНСД води коректну кампању у којој предлаже рјешења и поставља циљеве, те истиче да су се политички противници одлучили за другачији, и како је навео, деструктивни приступ од којег грађани немају користи.

Пратите нас и путем Вибера