Одборнички кандидат СНСД-а

Гребић: Након политиканства и стагнације вријеме је за одговоран рад

  • Извор: СРНА
  • 30.09.2024. 12:22

Одборнички кандидат СНСД-а у Бијељини Жељко Гребић поручио је данас да је, након четири године политикантства и стагнације, вријеме да се одговорно ради у градској управи и да је неопходна већа укљученост грађана у процес доношења одлука.

"За локалну политику битно је рјешавање питања комуналне инфраструктуре, унапређење живота грађана, чисте улице, чист ваздух. Нема потребе да се константно улази у сукобе, требало би да почнемо да радимо, јер грађани плаћају нас, а не ми њих", рекао је Гребић.

Он је истакао да је дијалог са грађанима кључан за рјешавање проблема и да Градска управа треба да се отвори према грађанима, а један од начина за то је да се у градској управи отвори канцеларија у којој би сваки од одборника дежурао један дан како би грађани имали коме да се обрате.

"Статистика реализације одборничких иницијатива у Бијељини је поражавајућа. Те се иницијативе практично игноришу, а мој циљ као одборника биће да иницијативе одборника и савјета мјесних заједница буду обавезујуће за Градску управу и да се морају реализовати", навео је Гребић.

Говорећи о визији Бијељине у наредне четири године, Гребић је рекао да су приоритет тимски и континуиран рад, као и конкретни резултати, уз оцјену да се народ заситио препуцавања и празне приче.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм