Предсједник Републике Српске

Додик: Српска још једном показала демократску зрелост

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2024. 19:11

Милорад Додик, предсједник Републике Српске изјавио је да Република Српска и данас показује своју опредијељеност и демократску зрелост, као и сваке двије године у протеклих скоро 30 година.

Он је новинарима након гласања у Лакташима рекао да је поносан на чињеницу да је изборна кампања протекла мирно, без икаквих инцидената и изразио увјерење да ће и овај дан једнако тако проћи.

„Ово је дан за народно славље, јер људи својом слободном вољом бирају представнике локалне скупштине, своје градоначелнике и начелнике широм Републике Српске. Честитам свима, ово је велики успјех за све нас који су укључени процес и нас који смо активни у политичком процесу. Вјерујем да ће људи, сходно својој вољи, изабрати оно што желе. Народ никада није погријешио, неће ни овај пут“, рекао је Додик, који је и предсједник Републике Српске.

Све оно што људи раде веома је видљиво прије свега у локалним заједницама, зато у локалним заједницама не може да буде никаквих перцепција и утицаја који нису реални, рекао је Додик.

Свима је честитао да на дивном изборном дану те је додао да је добио информације да грађани широм Српске излазе у миру и без тензија.

„Ово је снага Републике Српске, сваки пут када су избори ми показујемо своју снагу, и мислим да је ово снага Републике Српске да се демографски проводе избори“, рекао је Додик.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.