Дворови

Даница Грујичић подржала Лазића: Човјек који брине о цијелој заједници

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2024. 21:21

Чувени неурохирург и начелник Одјељења на Клиници за неурохирургију Клиничког центра Србије Даница Грујичић пружила је вечерас у Дворовима подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајлу Лазићу.

"Сматрам да ће здравство имати посебно мјесто током његовог мандата, ако буде изабран за градоначелника. Ја се искрено надам да хоће. Ради се о човјеку који је многој дјеци помогао, многим породицама помогао и то никада не треба заборавити. Људи као што је Микајло Лазић брину, не само о својим пацијентима, о цијелој друштвеној заједници. Када су Дворови у питању мислим да је права штета да се Дворови нису до сада већ изградили. Ви имате шансу, ви који живите у Дворима, у Бијељини, да направите у овом дијелу Балкана један центар, не само за рехабилитацију него, центар за одмор и рехабилитацију цијелог организма. Имате сјајан извор воде. Састав воде је такав да, не само реуматолошке болести могу да се лијече него, могу да се лијече и одређена неуролошка стања. Друго, имате сјајан тим физијатара, сјајан сестрински тим", рекла је она и додала:

"Ја сам убијеђена да ћемо, ако господин Лазић добије подршку људи из Дворова, врло брзо имати овдје један фантастичан туристички центар. Зашто је то важно? Није само због здравља, већ и што ће људи који производе прехрамбене производе, моћи ту да продају. Са друге стране, отвориће се нова радна мјеста, како у угоститељству, тако и за медицинске раднике, тако и за младе љекаре, који ће онда радити са онима којима треба рехабилитација. Имате велику шансу и моја молба је да гласате за мог колегу Микајла Лазића".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм