Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: СНСД - најбоља понуда за Бањалуку и Српску

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 17:04

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас да је ова партија била и остала најбоља политичка понуда за Бањалуку и Републику Српску.

"Сви људи који се налазе на листи СНСД-а заслужују подршку. То су људи који су дали свој допринос у развоју Бањалуке и цијеле Републике Српске", рекла је Цвијановићева.

Цвијановићева, која је присуствовала представљању кандидата Градског одбора СНСД-а Бањалука, рекла је да је сигурна да је ово побједничка гарнитура.

Цвијановићева је истакла да СНСД има најквалитетнију листу, док је кандидат странке за градоначелника Бањалуке Никола Шобот најбоља политичка понуда.

"Нама требају озбиљни људи, довољно млади и искусни који могу да воде град у правом правцу, који неће играти д‌јечије игре и који ће рјешавати оно што су обећали, који ће стајати иза политика града и чврсто се везати за републичке политике", рекла је Цвијановићева.

Она је изразила увјерење да ће Шобот убједљиво побиједити, јер су времена озбиљна, а економска ситуација, социјалне прилике и неприлике диктирају одређене процесе регионално и локално.

"Да бисмо се ухватили у коштац са таквим стварима требају нам патриоте и они који хоће да воде политику онако како то заслужују Бањалука и Република Српска", закључила је Цвијановићева.

Пратите нас и путем Вибера