Бојан Савић поручио: Вријеме је да престане култура кукања у Бијељини и да заживи култура резултата!

  • Извор: АТВ
  • 10.09.2024. 15:56

“Ниједну велику ствар ниједан човјек није урадио сам. Зато ми имамо тим људи који ће, на челу са др Микајлом Лазићем, оздравити Бијељину и Семберију", поручио је Бојан Савић, носилац листе СНСД-а Бијељина за одборнике у Скупштини града.

Савић је истакао да је СНСД окупио озбиљан тим и да је главни концепт новог руководства „приземљити" политику.

 "Покушаћу да то објасним примјером. Када наши укућани, родитељи, на примјер, када моја мајка иде на пијацу, да јој неко каже: ‘Је ли оно твоје дијете у СНСД-у? Чуо сам да су мало бољи, да су праведнији, правичнији, да су ту и раде и кад нису избори, да раде добре ствари и да раде 24 сата’. Е то ће ови људи да раде за вас, вјерујте. То ће СНСД да ради за Бијељину и Семберију. Хоћемо да урадимо велике ствари за Бијељину и Семберију и ту нам треба ваша помоћ, јер једино СНСД је показао да има капацитет да велике идеје претвори у велика дјела. А једини и најважнији ресурс СНСД-а је народ. То су ови људи, и сад ми желимо да радимо за вас", рекао је Савић пред препуним Центром за културу на скупу поводом представљања кандидата СНСД Бијељина за предстојеће локалне изборе.

Вријеме је да престане култура кукања и заживи култура резултата и одговорности, поручио је он.

''Да радимо и кад нису избори, то је кључна ствар. Радићемо 24 сата. Вјерујте, данас је 103. дан како без престанка радимо. И вечерас, послије овог скупа, идемо даље, настављамо посао, нисмо завршили. Ми хоћемо да радимо, то ћемо радити одмах након што др Микајло Лазић постане градоначелник", рекао је Савић.

Он је додао да је веома важна сарадња са свима, а посебно са републичким институцијама.

"Буџет града Бијељина је велики, 75 милиона за годину дана, 300 милиона четири године, то је трећина милијарде скоро. Можемо много и урадићемо много, али вјерујте да не можемо да функционишемо без републичких институција. Ми других институција немамо. Имамо ове које су наше, које смо бирали и морамо да сарађујемо. Ниједну капиталну ствар Семберија није урадила сама, без помоћи републичких институција. Овај тим и овај човјек ће да сарађују са свима. А знате како ћемо то да урадимо? Да им се накачимо на врат, да доведемо у Бијељину и Семберију, а не да водимо одавде. Знамо колико је то важно и зато смо се укључили", рекао је Савић.

Према његовим ријечима, политика је загадила сваку пору друштва, због чега нови тим заступа концепт да је доста дијељења народа.

''Дошло је до тих граница да у истој кући два брата не причају због политике. Ако сте примијетили, посљедњих пет мјесеци ниједну ружну ријеч нисмо рекли ни о коме – и тако ћемо и спровести ову кампању, причаћемо о ономе што ћемо ми да радимо. Понудићемо једну нову визију Бијељине. Ови људи имају шта да кажу. Ово је сјајан тим, врхунски тим и на челу са доктором понудићемо оно што је потребно Бијељини. А оно што је потребно је, да као што доктор оздравља своје пацијенте, да и ми мало у политичком смислу оздравимо, да оздравимо Бијељину и Семберију", рекао је Савић.

Пратите нас и путем Вибера