Кандидат за одборника

Батар: Зашто је запостављена спортска инфраструктура у бањалучким селима?

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2024. 16:17

Драгомир Батар, кандидат за одборника у Скупштини града Бања Лука са листе СНСД - Милорад Додик, истакао је значај улагања у спортску инфраструктуру у протекле четири године, али и указао на озбиљан недостатак истих у руралним подручјима.

"Иако је Бања Лука у претходном периоду добила нове спортске објекте и терене, а многи постојећи су реновирани, морамо поставити питање зашто је спортска инфраструктура у селима која гравитирају Бањалуци запостављена", нагласио је Батар те додао:

"Да ли то значи да дјеца, омладина и старији рекреативци у руралним подручјима заслужују мање пажње, или да им није потребно бављење спортом и рекреацијом?", казао је Батар.

Батар је истакао да је бављење спортом од суштинског значаја за физичко и ментално здравље свих грађана, без обзира на то гдје живе. "Села нису имала прилику да добију нове спортске терене нити да обнове постојеће. Ово је недопустиво, јер је важно да сви грађани Бањалуке, било да живе у граду или на селу, имају једнаке услове за спорт и рекреацију."

Као кандидат на изборима са листе СНСД - Милорад Додик, Батар је поручио да ће се снажно залагати за равноправну расподјелу средстава и улагање у спортску инфраструктуру у руралним подручјима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)