Евролига

Звезда показала моћ против Валенсије

  • Извор: Агенције
  • 30.01.2024. 22:34

Кошаркаши Црвене звезде, на крилима побједе у "Вечитом дербију", наставили су у истом ритму и савладали на домаћем терену екипу Валенсије резултатом 82:64.

Нема потребе улазити у било какву анализу ове утакмице, а да се одмах на старту не спомене Немања Недовић.

Дијете црвено-бијелих вечерас је имало најбољу утакмицу од почетка другог мандата у Звезди. Са чак 27 поена, наивно је рећи да је био расположен, напросто је летио по паркету вечерас. За три поена је шутирао невјероватних 6/7.

Генерално, изузетно лијепа, полетна кошарка екипе Јаниса Сферопулоса. Побједа у дербију за викенд, чини се, покренула је одређене моторе у овој екипи. Наравно, не треба да прође непримјећено да је Милош Теодосић на своју одговорност био у тиму и играо.

Навијачи су знали то да цијени те се у једном моменту ''Штарк ареном'' орило његово име.


Како да провјерите имате ли неплаћених казни

Како да провјерите имате ли неплаћених казни

Поред Недовића, Тоби је одиграо своју најбољу утакмицу ван паркета АБА лиге те је постигао 11 поена.

Екипа Валенсија је имала одређене недостатке у играчком кадру, а највеће је сигурно одсуство некадашњег кошаркаша Звезде Стефана Јовића.

Овим тријумфом, црвено-бијели се налазе на скору од 10 побједа И 14 пораза, док Валенсија сада има 12 побједа уз исто толико пораза.

У петак, с обзиром да је ове седмице дупло коло, Звезда ће на свом терену дочекати још један шпански тим, екипу Барселоне.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска