Banjaluka

Turnir KK Igokea: Partizan uveličao rođendansko slavlje

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2023. 19:31

Svaki dolazak košarkaša Partizana u Republiku Srprsku praznik je za navijački tabor ovog kluba.

Crno bijeli pristili su na Igokein turnir, a posebno će da ga pamte Frenk Kaminski, Mateuš Ponitka i Pi Džej Douzer koji su upisali prve minute u crnom bijelom dresu.

Trener Željko Obradović prezadovoljan je dočekom, ali i kvalitetom protivnika na turniru.

"Prvi i osnovni utisak je da želim da se zahvalim ovim divnim ljudima koji su ponovno napunili halu u Laktašima, kao i svake godine bila je nevjerovatna atmosfera. Mislim da je to dobpinijelo da gledamo izuzetno dobru utakmicu. Lično sam iznenađen kvalitetom utakmice s obzirom da je bila prva utakmica u pripremnom periodu nakon manje od deset dana rada. Želim i da čestitam KK Igokea 50.rođendan i vrijedan jubilej", kaže Obradović.

Igokein turnir okupio je brojne velikane evropske košarke na jednom mjestu, a svi redom pričaju o sportskoj temi broj jedan za ovo podneblje-plasmanu reprezentacije Srbije u finale Mundobasketa.


Dodik: Odličan osjećaj ponovo dati koš za Igokeu

Dodik: Odličan osjećaj ponovo dati koš za Igokeu

"Gledali smo svi, radovali se, reprezentacija igra izvanredno. Ušli su u finale, navijaćemo i bodrićemo ih do kraja", kaže Željko Obradović, a sve pohvale na račun reprezentacije Srbije stižu i od Aleksandra Džikića trenera košarkaša Hapoela.

"Jedna je tekma, evropsko je finale i mislim da je vrlo bitno koji ljudi će dijeliti pravdu, da vidimo kako će to biti sa sudijama. Ja mislim da je ovo veliki uspjeh. Svaka im čast, od Karija pa svima dole koji su uključeni u taj program", kaže Džikić.

Alena Smailagića, zdravstveni problemi spriječili su  da se nađe među putnicima za  Manilu , ali s pažnjom prati svaku utakmicu reprezentacije Srbije.

"Ja sam već rekao da ćemo mi da osvojimo neku medalju još prije nego što je počelo. Očekujem da ćemo da pobijedimo, vidjećemo kako će da se osjećaju naši momci. Čuo sam se s Avramom, on je super momak, oduševljen je i ovo je neko iskustvo za njega koje će da donese, bićemo bogatiji za igrača više", kaže  Smailagić.

Na Igokeinom turniru sutra su na programu utakmice za plasman. U Laktašima će se voditi borba za peto i treće mjesto, a u veliko finale je na terenu Nacionalong teniskog centra sa početkom u 19.00 časova. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм