Кошаркаш

Теодосић остаје у Звезди

  • Извор: Курир
  • 06.04.2024. 19:30

Милош Теодосић јасно и гласно рекао је да нема намјеру да се пензионише на крају сезоне и да је расположен да и сљедеће године игра за Црвену звезду.

То су биле ријечи које су са одушевљењем примљене код навијача црвено-бијелих. Добро је познато колико Милош Теодосић значи за Црвену звезду, без обзира што је 19. марта напунио 37 година. Његове асистенције и поени у кључним тренуцима када је ломио утакмице током сезоне показатељ су да у њему има итекако глади и енергије за новим побједама и трофејима.

- Волим да играм, уживам док играм, ово ми је прва година у Београду. Послије скоро 20 година и када дође крај сезоне сјешћемо са људима из клуба да видимо како ћемо даље - рекао је Милош Теодосић послије утакмице против Олимпијакоса (86:89).

Црвена звезда ни ове сезоне није успјела да направи резултат у Евролиги какав су очекивали навијачи. Прије почетка сезоне најављивао се пласман на фајнал-фор, а реалност је била тотално другачија. То је засметало и Милошу Теодосићу који ће се сигурно доста питати у склапању екипе за наредну сезону.

Пратите нас и путем Вибера