НБА

Тејтум носио сат од два милиона долара, новинар мислио да је дјечија играчка!

  • 07.10.2024. 16:32

Америчка НБА лига почела је са припремним утакмицама за нову сезону, а у Абу Дабију могли смо да гледамо два спектакла између Бостон Селтикса и Денвер Нагетса. Нажалост, Никола Јокић је оба пута поражен, а у центру пажње како на терену, тако и ван њега био је Џејсон Тејтум.

Звијезда екипе Бостона бриљирала је на оба меча, убацивши 12 поена уз шест скокова и пет асистенција на првом мечу, односно 17 поена уз два скока и четири асистенције на другом, посебно узевши у обзир колико је времена на терену провео.

Међутим, много забавније са Тејтумом било је на конференцији за медије на којој се појавио носећи сат марке "Richard Mile" вриједан преко 2.500.000 америчких долара.

Ријеч је о моделу "Richard Mile RM 88 Smiley" који има жуту траку и занимљив дизајн унутра са смајлијем, дугом, сунцем и ананасом, па заиста дјелује на неки начин "разнобојно".

Тејтум је на неки начин био шокиран питањем новинара на конференцији да ли је у питању прави сат или дјечија играчка, али се врло брзо потом насмијао и рекао "да је то лудо" што је новинар уопште и питао.

У коментарима, ипак, нису замјерили новинару и многи су рекли да сат, иако вриједи толико новца, заиста личи на дјечју играчку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм