Продужио уговор

Стив Кер постао најплаћенији тренер у историји НБА лиге

  • 24.02.2024. 14:42

Стив Кер постао је најплаћенији тренер у историји НБА лиге.

Голден Стејт Вориорси продужили су сарадњу са легендарним тренером на још двије сезоне, а за те двије године ће његове услуге платити 35 милиона долара, односно 17.5 милиона по сезони. Тиме су закључени вишемјесечни преговори.

Легендарни Грег Попович годишње зарађује више од онога што ће Кер добијати по новом уговору, али уз посао тренера Попович је плаћен и за посао предсједника клуба у Сан Антонио Спарсима.

Претходно је Ерик Сполестра потписао продужење уговора са Мајамијем вриједно 15 милиона долара по сезони.

Кер се тако обавезао према Вориорсима до краја сезоне 2025/26, таман толико колико траје и уговор који са клубом има Стеф Кари.

Кер је као тренер четири пута био шампион НБА, све титуле као тренер је освојио управо са Вориорсима са којима је од 2014. године.

Кер је са Вориорсима у сезони 2015/16. уписао 73 побједе у регуларном дијелу сезоне што је и даље рекорд НБА, те сезоне је био и најбољи тренер лиге.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм