НБА

Обавили историјску "размјену": Дружили се Новак Ђоковић и Стеф Кари

  • 17.03.2024. 08:17

У ноћи између суботе и недјеље одиграно је осам НБА мечева, а најзанимљивије је било у Лос Анђелесу гдје су Лејкерси угостили Голден Стејт Вориорсе.

Крцата Крипто Арена видјела је прави спектакл два тима у којем су на крају славили гости 128:121, а сам дуел пратио је и најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

Послије изненађујућег испадања са Мастерса у Индијан Велсу, Новак је одлучио да се мало одмори, а једна од његових активности била је посјета још једном НБА мечу.

Тако, послије дуела Лејкерса и Вориорса виђена је "историјска" размјена када је Стеф Кари поклонио Новаку потписан дрес, док је Ђоковић потписао и поклонио рекет Стефу Карију.

(Принтскрин: ТикТок/ESPN)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм