Zvezda savladala Cedevita-Olimpiju

Radonjić: Možemo daleko bolje

  • Извор: Агенције
  • 13.05.2022. 13:40

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć Cedevita Olimpiju u prvom meču polufinalne serije ABA lige sa 93:82, pa sada imaju dvije meč lopte za plasman u finale, a prvu će pokušati da iskoriste već naredne sedmice u Ljubljani.

Trener "crveno-bijelih" Dejan Radonjić zadovoljan je trijumfom, a poručuje da njegov tim može da igra još bolje. 

„Najvažnije je da smo pobijedili. Imali smo mnogo problema u odbrani tokom prvog poluvremena, ali smo u napadu pronalazili dobra rješenja. U nastavku je sve izgledalo bolje u oba smjera, ali je jasno da moramo daleko kvalitetnije. Hvala navijačima na podršci, odmah se okrećemo duelu koji nas očekuje u Ljubljani“, naglasio je Radonjić.

Još jednom je podsjetio da je velika pauza između završetka regularnog dijela sezone i početka plej-ofa, ostavila traga na njegov tim. 

"Imali smo veliku pauzu, pa objektivno nisam ni sam znao šta mogu da očekujem u duelu koji je ostao iza nas. Generalno gledano, zadovoljan sam, ostvarili smo pobjedu, to je najvažnije. Isto tako smatram da možemo da odigramo mnogo bolje. Naš najjači adut je odbrana, a u prvom meču polufinala smo slavili zahvaljući igri u napadu. Slijedi analiza, slijedi novi duel u kojem ćemo nastojati da održimo dobre, a ispravimo loše stvari“, rekao je Radonjić. 

Druga utakmica serije na programu je 16. maja u Ljubljani.