Изостанак Владимира Лучића

Промјена у репрезентацији у задњи час: Пешић открио име новог кошаркаша Србије

  • Извор: Мондо.рс
  • 24.06.2024. 19:10

Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић потврдио је изостанак Владимира Лучића са припрема за Олимпијске игре у Паризу и открио да је умјесто њега позвао Алексу Раданова.

"Лучић се захвалио на позиву из познатих разлога и умјесто њега позвали смо Раданова, који је годинама у нашем програму и са 16 играча почећемо припреме, па ћемо да видимо како ће то даље да иде", казао је Пешић новинарима у хотелу Краун плаза, на окупљању репрезентације.

Од средине јуна је познато да Владимир Лучић из здравствених разлога неће моћи да оствари жељу да се опрости од репрезентације на Олимпијским играма. Умјесто њега, Алекса Раданов ће бити дио тима који ће предводити Богдан Богдановић и Никола Јокић и придружио се саиграчима овог понедјељка.

Алекса Раданов члан је репрезентације још од свог боравка у Црвеној звезди, у којој је поникао (2015-2021) и наступао је у дресу са државним грбом у квалификацијама за велика такмичења. Послије Звезде играо је за Игокеу, Перистери и за руски клуб Руна из Москве.

На окупљању је све забринуо призор када је Никола Јовић ушао у хотел на једној нози, а сви су пратили и долазак Николе Јокића, који се одмах поздравио са тим-менаџером Небојшом Илићем.

Србија ће играти у групној фази Олимпијских игара у Лилу од недјеље, 28. јула, а први ривал у групи биће јој репрезентација Сједињених Држава. У Групи Ц у овом тренутку је сигуран учесник још Јужни Судан, а очекује се четврти учесник који ће доћи из квалификација.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм