ОИ

Пешић преломио: Ових 12 кошаркаша путује у Париз!

  • 23.07.2024. 11:39

Селектор кошаркашке репрезентације Србије објавио је списак путника за Олимпијске игре у Паризу (26. јула - 11. августа).

На списку су: Василије Мицић, Алекса Аврамовић, Огњен Добрић, Марко Гудурић, Вања Маринковић, Богдан Богдановић, Никола Јовић, Дејан Давидовац, Филип Петрушев, Никола Милутинов, Никола Јокић и Урош Плавшић.

Добра вијест је да је Дејан Давидовац спреман за највећу свјетску спортску смотру с обзиром на то да се до данас није знало да ли ће залијечити повреду кука коју је задобио на припремама.

Под знаком питања био је и кошаркаш Мајамија Никола Јовић, који је још из Америке "донио" повреду стопала. Међутим, он је био сигурнији путник јер је играо припремне утакмице против Јапан јуче и Грчке прекјуче.

Највеће изненађење на списку је нови кошаркаш Црвене звезде Урош Плавшић, док је отпао у посљедње вријеме стандардни репрезентативац Душан Ристић, а у Париз не путују ни Огњен Јарамаз, Алекса Раданов и Алексеј Покушевски.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.