Selektor Srbije

Pešić nije samo stručnjak za košarku: Ovo je njegov recept za jagnjetinu

  • Извор: zena.blic
  • 10.09.2023. 08:37

Kako srpski košarkaši odnose pobjedu za pobjedom na Mundobasketu tako je interesovanje gledalaca da saznaju nešto više o članovima tima, ali i selektoru, sve veće.

Nerijetko snimci najboljih pogodaka ili najsmješnijih izjava budu lansirani u trending, a tako je i jedan video Svetislava Pešića postao pravi hit na mrežama.

On je u videu otkrio nekoliko ključnih stvari i trikova koje se ne smiju zaboraviti kod spremanja jagnjetine, a ovaj recept će vjerovatno probati svi koji vole da spremaju specijalitete od mesa.


Da li je ovo bilo neophodno: Čudna odluka FIBE pred finalni meč!

Da li je ovo bilo neophodno: Čudna odluka FIBE pred finalni meč!

"Jagnje mora da bude iz Pirota", započeo je Svetislav Pešić na svom dobro poznatom pirotskom govoru i nastavio:

"Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi utrnu. Jede se s prsti i mora da bude sjeckano na kvadratni parčići. Zaboravio sam luk i moraju da budu pripremljeni hladni špriceri. Roze sa sodom", kaže selektor košarkaške reprezentacije Srbije u snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Svi su oduševljeno komentarisali video koji je oslovljen sa: "Selektore, želimo ti plasman u finale, pa onda da naručujemo to jagnje iz Pirot, kao i roze sa sodom" i svi su oduševljeno pisali o selektoru.


Šta je sljedeće: Amerikanci iskopali stari rekord samo da Đoković ne bi bio prvi

Šta je sljedeće: Amerikanci iskopali stari rekord samo da Đoković ne bi bio prvi

"Legenda, čovjek iz naroda koji nije zaboravio i ne stidi se svog dijalekta", "Izdržao si sva osporavanja i poniženja i pokazao da si doktor košarke" i "Boga mi zaslužio je zajedno sa momcima to jagnje poslije ove pobjede", samo su neki od komentara.

Пратите нас и путем Вибера