32. kolo Evrolige

Partizan "pregazio“ Real Madrid

  • Извор: Курир
  • 31.03.2023. 22:42

Košarkaši Partizana savladali su večeras Real Madrid rezulatatom 104:90 u okviru 32. kola Evrolige.

Žestoka borba je viđena od samog starta na parketu, izabranici najtrofejnijeg košarkaškog trenera u Evropi Željka Obradovića su solidno otvorili meč, ali gosti su pokazali zbog čega su jedni od favorita za osvajanje Evrolige, pa je nakon prvih 10 minuta na semaforu viđen rezultat 21:23.

U drugoj četvrtini viđena je potpuno druga slika na parketu, crno-bijeli su blistali na obje strane terena, sjajno igrali i lako preokrenuli rezultat, pa su na poluvrijeme u svlačionicu otišli sa +11.

Atmosfera je bila sjajna, a košarkaši Partizana nastavili su sa sjajnom partijom i u drugom poluvremenu, bili su veoma sigurni, koncentrisani na u odbrani a rezultatska prednost je konstantno rasla!

Ovo je definitivno bila noć košarkaša Partizana, blistali su na terenu, "kraljevski klub" je pokušavao da vrati neizvijesnost u meč, ali u tome nije uspio.

Navijači Partizana poznati su svuda u svijetu kao "autori" najboljih atmosfera, a to su večeras potvrdili i po ko zna koji put. Noćas je u beogradskoj "Štark Areni" oboren novi rekord, pošto je čak 20.068 navijača došlo da bodri crno-bijele u meču od ogromne važnosti!

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.