Шут за пораз

Обрадовић урлао, Пантер га игнорисао: Шта је био проблем?

  • Извор: Телеграф
  • 09.02.2024. 14:14

Навијачи Партизана и дан послије (не)проспаване ноћи, не могу да схвате како је дошло до пораза њиховог тима од Бајерна из Минхена, којим су направили корак уназад у борби за Топ 10.

Сигурно је непроспавану ноћ имао и Жељко Обрадовић, који је и најавио да ће цијелу ноћ постављати себи питање како је изгубио овај меч, а био је посебно емотиван на конференцији, а рекло би се и утучен, јер је најавио и да ће преиспитати са стручним штабом шта и како даље.

Посебно упечатљив моменат на конференцији био је када је Обрадовић добио питање да ли му је жао што није одлучио да прави фаул приликом последњег напада Бајерна.

- А, како ви знате да нисам рекао да праве фаул? Узмите снимак и погледајте... У тренутку када је промашена лопта, ја сам дошао до терена, звао Кевина и говорио "фаул, фаул, фаул". Нису направили... Шта да радим. Како нам је дао три поена Виртус? Два разлике имаш... Шта радиш на два разлике? Једина ствар коју не смијеш да дозволиш је шут за три поена. Пробије те, направиш фаул... фаул, два пенала, нема никаквих проблема. Имаш лопту и ти одлучујеш о твојој судбини. Да ли стварно мислите да то нисам рекао?

- Нека овај пораз буде на мене, не желим да сваљујем кривицу на играче. То сам рекао и против Сплита, навијачи су направили атмосферу какву су направили, али ни то није довољно за неке. Ја ћу опет да станем иза играча - поручио је Обрадовић.

И заиста, када се погледа снимак посљедњег напада Бајерна, тачно се и може видјети оно о чему је Обрадовић причао на конференцији.

Послије промашеног напада Кевина Пантера, Жељко је малтене пришао до терена и тражио фаул од свог капитена.

Међутим, није дошло и до извршења његове команде. Да ли га Пантер није чуо, или је сматрао да је непотребно правити фаул, остаће мистерија.

Убрзо је у наставку акције дошло до "мис меча", Ибака је направио добар блок на Пантеру, а Франсиска је преузео Камински, који је далеко спорији од бека Бајерна, који га се лако ослободио и погодио тројку за побједу у посљедњим секундама меча.

Погледајте уосталом и снимак тог момента:


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина