Trener KK Partizan

Obradović: Moramo da igramo bolju odbranu

  • Извор: Агенције
  • 17.10.2022. 12:05

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan pobjedom svojih izabranika nad SC Derbijem u utakmici trećeg kola ABA lige.

"Crno-bijeli" su u nedjelju savladali Podgoričane rezltatom 91:82, a trofejni trener istakao je nedovoljno prilike za trening svoje ekipe u prethodnom periodu.

Partizan poslije pobjede nad Podgoričanima ima skor 3-0 u regionalnom takmičenju.

"Najbitnije je da smo dobili utakmicu. Bitno je da vidimo reakciju ekipe poslije petka, mislim da je bilo pozitivno. Kao što je logično, bez obzira na rezultat prethodne, uvijek se okrećeš sljedećoj utakmici, to iziskuje ritam, samo jedan trening nije lako kako nama, tako i svima ostalima. Ekipa je izašla sa dobrim moralom, probali smo dosta toga da uradimo i na kraju dobili utakmicu“, rekao je Željko Obradović.

Dotakao se devetostruki prvak Evrope i igre svog tima u defanzivi.

"Partizan mora da igra bolje odbranu. Radi se o jednom treningu, igrali smo bolju odbranu u Vitoriji, nego u prvom kolu. Izgubili kako smo izgubili, ne treba se vraćati. Večeras je bilo dobrih trenutaka, a bilo je i loših. Radimo na tome i radićemo, koliko možemo u ovom ritmu. Sutra jedan trening treba da se pripremi Milano. Postaviš ove stvari ovako, ove stvari onako i onda reaguješ. Ja ću uvijek da probam da dam dva više“, kazao je trener "crno-bijelih".